Updates

Hieronder vindt u de nieuwste updates met betrekking tot Tekst Direct Online. Deze zijn altijd beknopt, zodat u in zeer korte tijd op de hoogte bent van onze laatste ontwikkelingen. Ondanks het feit dat we niet alles opschrijven, krijgt u zo wél een goed beeld van onze activiteiten!

24 december 2020 –

Kerstavond! Wat hebben we – iedereen, niemand uitgezonderd – een gek jaar achter de rug. Namens Tekst Direct Online hopen we desalniettemin dat jullie een prachtige kerst hebben. Fijne, warme, liefdevolle dagen met hopelijk toch nog familie en vrienden (digitaal) om jullie heen. All the best!

5 november 2020 –

In deze bizarre tijd – we zitten inmiddels in de tweede coronagolf en voor veel ondernemers breekt daarmee een zware periode aan – bieden we onze klanten vanuit Tekst Direct Online graag een helpende hand. We geven jullie een korting van vijftien procent op onze standaardtarieven en laten jullie niet in de kou staan!

1 juni 2020 –

De afgelopen weken druk bezig geweest met de communicatie voor verschillende ondernemers, die langzamerhand hun business weer een beetje kunnen opstarten. Kappers gaan weer open, rijscholen mogen hun instructeurs weer de weg op sturen en ook reisbureau’s kijken vooruit naar het vakantieseizoen van 2021. Met horten en stoten dus, nog niet op volle kracht, maar juist dán is goede communicatie richting klant essentieel. Mooi om te zien dat we daar vanuit Tekst Direct Online ons steentje aan bij mogen dragen!

15 april 2020 –

Wat een bizarre situatie: heel Nederland – maar veel breder ook de hele wereld – is in de ban van het coronavirus. Maatregelen worden getroffen en aanpassingsvermogen is nodig. Misschien nog wel extra bij ondernemers: precies de doelgroep van Tekst Direct Online. Langs deze weg willen we jullie dan ook allemaal, stuk voor stuk, heel veel sterkte en vooral ook gezondheid wensen. Samen komen we hier doorheen!

31 december 2019 – 

We wensen jullie alvast een prachtig 2020! Op veel liefde, geluk en warmte!

Wat was 2019 een prachtig jaar en wat hebben we een toffe dingen mogen doen. Dank daarvoor! Laten we er opnieuw zo’n succes van maken!

10 mei 2019 –

Net terug van het WK Triathlon in het Spaanse Pontevedra. Daar deden we voor zowel Challenge Almere-Amsterdam als 3athlon.nl verslag van de wedstrijden. En spraken we nieuwe Nederlandse Wereldkampioenen. Te gek!

6 december 2018 – 

De afgelopen dagen weer ontzettend druk geweest voor een aantal van onze vaste klanten. Onder andere een behoorlijk groot deel van een reisgids vertaald. Gaaf dat Floow Travel ons daar iedere keer weer voor vraagt!

3 september 2018 –

Sinds we mede-eigenaar zijn van 3athlon.nl, hebben we onze focus nóg meer gelegd op sportverslaggeving. We schrijven nieuwsartikelen, reportages en werken interviews uit. Maar vaak genoeg lopen we, in aanloop naar grote wedstrijden, ook met sporters mee om daar een videoverslag van te maken. Regelmatig zijn dat wereldtoppers. Zie bijvoorbeeld dit voorbeeld: een dagje mee met Yvonne van Vlerken, één van de beste triatletes die Nederland op mondiaal niveau kent.

En SEO-teksten dan? Natuurlijk schrijven we die ook nog steeds! Afgelopen maand weer SEO-teksten én webteksten geschreven voor een aantal vaste klanten van ons. Heeft u hulp nodig op dit gebied? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

9 juli 2018 –

Dit weekend waren we onder andere in Amsterdam om verslag te doen van TriAmsterdam, één van de grotere triathlons van Nederland. Met ruim 1200 triatleten aan de start een geweldig evenement. Benieuwd naar wat we daar precies gemaakt hebben? Dat kun je hier zien! 

12 juni 2018 –

We zijn de laatste tijd ontzettend druk met de pr en marketing rondom allerlei internationale sportevenementen. Zo waren we na Tsjechië, Kenia en Slowakije afgelopen weekend in België om daar verslag te doen van Challenge Geraardsbergen, één van de meest iconische triathlons ter wereld. Je kunt hier ons geschreven verslag, inclusief gesproken interviews, terugvinden!

3 april 2018 –

Het was voor ons een ontzettend druk weekend. Afgelopen zaterdag werd er in Almere een tijdrit georganiseerd. Ruim 800 deelnemers stonden aan de start voor 5.5 (jeugd), 21 of 42 kilometer wielrennen door de polder. Wij verzorgden de PR rondom dit evenement: van het bijhouden van social media tot aan het schrijven van persberichten en nieuwsverslagen. Van het aansturen van diverse fotografen tot aan het onderhouden van perscontacten. Een door ons geschreven verslag lees je hier!

24 december 2017 –

Merry Christmas! Fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2018!
 
Wij mogen terugkijken op een geweldig jaar met gave opdrachten en leuke opdrachtgevers. Dank jullie wel daarvoor!
 
Laten we er volgend jaar net zo’n succes van maken!

3 oktober 2017 – 

Wegens drukte komen we nauwelijks nog toe aan het plaatsen van updates – dat heeft dan ook wat minder prioriteit – maar vandaag toch wel een hele mooie. Voor ProRun hebben we de afgelopen weken hard gewerkt aan het uitbrengen van een magazine. Die is inmiddels te lezen via de website van ProRun (het gaat om de editie van oktober).

10 september 2017 –

Wat kijken wij terug op een geweldig weekend! Wij hebben drie dagen lang alle communicatie en PR geregeld rondom het Europees Kampioenschap Long Distance triatlon in Almere. We schreven uit naam van de organisatie persberichten, interviewden atleten en stonden in nauw contact met de toegestroomde internationale pers. Daarnaast gaven we zelf interviews voor onder andere televisie en radio. Wauw!

21 juli 2017 –

Wat leuk! Wij mogen de persberichten voor BUN gaan schrijven. Wat een mooie klant. Trots!

16 juni 2017 –

Wat een gaaf nieuws! Na onze vaste werkovereenkomst met ProRun, hebben we er een soortgelijke opdrachtgever bij. Wij gaan de PR voor Challenge Almere-Amsterdam verzorgen. Dat betekent onder andere schrijven over tientallen triatlons, hardloop- en fietswedstrijden. En zo richt Tekst Direct Online zich steeds meer op sport. Wat leuk!

23 mei 2017 –

Naast het vele werk dat we de afgelopen weken voor ProRun hebben verricht – en dat zullen we de komende tijd ook blijven doen – hebben we ons ook weer beziggehouden met het vertalen van een aantal Duitse reisgidsen. Dat blijft toch altijd leuk om te doen. Zeker in de vakantieperiode is er niks mis met schrijven over allerlei prachtige vakantiebestemmingen in en buiten Europa. We zouden er haast zin van krijgen om zelf ook op reis te gaan!

En zoals gebruikelijk hebben we de afgelopen tijd ook weer een aantal webteksten voor diverse ondernemers geschreven.

2 mei 2017 –

Ondanks dat de core business van Tekst Direct Online het schrijven van SEO-teksten is, houden we ons natuurlijk ook bezig met hele andere zaken. Want, wat is er leuker dan het schrijven van frisse, leuke en tegelijkertijd informerende artikelen voor mensen die daar enthousiast van worden? Daarom zijn we ook zo trots dat wij sinds een aantal weken weer hard aan het werk zijn voor ProRun, één van de meest toonaangevende hardloopwebsites van Nederland. De afgelopen week verschenen er al vijf artikelen van onze hand, maar dat zal de komende weken alleen maar toenemen!

30 maart 2017 –

Sinds de vernieuwing van onze eigen webteksten, hebben we de afgelopen maand weer een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren. Zo schreef Tekst Direct Online onder andere de websites van een cateraar uit Den Haag, een kapper uit Haarlem, een marketingbureau uit Lelystad en een taxibedrijf uit Amsterdam. En al die websites zijn nu – dankzij SEO – beter vindbaar! De juiste SEO-strategie, SEO-techniek en SEO Copywriting zijn daarbij essentieel. Al die ondernemers/bedrijven hebben hun autoriteit inmiddels vergroot. Zij tevreden, dus wij ook!

9 februari 2017 – 

Een goede tekst is tegenwoordig niet meer genoeg. Onze klanten willen hun doelgroep optimaal bereiken. Lezers aanspreken en interessen. Een zo hoog mogelijk online resultaat creëren. Een tekst moet tot de verbeelding spreken. Van bezoekers klanten maken. SEO – Search Engine Optimization – is daarbij het credo. Juist omdat de markt steeds meer die kant op schuift, hebben wij de teksten op onze eigen website aangepast. Op die manier hopen we nog beter duidelijk te maken wat wij voor u – en uw bedrijf – kunnen betekenen.

26 januari 2017 –

Na een aantal grote journalistieke producties, waaronder bijvoorbeeld een onderwijsbijlage voor Almere Vandaag, en een heerlijke vakantie, is Tekst Direct Online sinds vorige week weer druk in de weer met het schrijven van SEO-teksten. Onder andere voor een reisbureau, een school en een cateraar.

23 december 2016 – 

Wij ronden vanmiddag de laatste dingen af en gaan dan genieten van een heerlijke kerst. Tekst Direct Online kan terugkijken op een prachtig jaar met leuke, interessante klanten, gave opdrachten en mooie resultaten. Rest ons alleen nog om jullie, allemaal, een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar te wensen!

27 oktober 2016 –

Wát een dag. We hebben inmiddels meer dan 25.000 woorden geschreven. Voor een vaste klant van ons, reisaanbieder Floow Travel, duiken we vandaag (weer eens) in de wereld van de Turkse vakantiebestemmingen. We hebben inmiddels geschreven over ongeveer vijftig hotels, waaronder – om maar wat voorbeelden te geven – Hilton Dalaman, Titanic Deluxe Bodrum en Paloma Club Sultan. Vakantie boeken? Hou dan vooral de gidsen en/of website van Floow Travel in de gaten!

24 oktober 2016 –

Tekst Direct Online is voornamelijk bezig met het schrijven van SEO-teksten. Bedrijven en ondernemers zijn tenslotte steeds meer geïnteresseerd in het beter vindbaar maken van hun website. Toch hadden we de afgelopen week een opdracht van een heel ander kaliber. Een restauranthouder waar Tekst Direct Online al vaker voor heeft geschreven, is voornemens om een nieuw restaurant over te nemen. Zijn plannen voor die overname wilde hij wel graag toelichten en dat is precies waar wij om de hoek kwamen kijken. Wij schreven verschillende brieven richting de huidige eigenaar maar ook de bank. En inmiddels hebben we gehoord dat de overname een feit is. Goed nieuws!

27 september 2016 –

Het is altijd leuk als je een interessante klant weet te binden. Tekst Direct Online schrijft voor tientallen kleine ondernemers en bedrijven, maar zeker ook voor grote bedrijven als T-Mobile, Lotto, ING, Tweakers, D-reizen en www.vliegticketszoeken.nl. Vandaag mogen we een mooie naam aan ons portfolio toevoegen: Netco, een bedrijf dat computersystemen en bijbehorende infrastructuren beveiligt. In 1996 was Netco nog het eerste bedrijf dat een zogenaamde VPN-verbinding legde tussen Nederland en Japan. En wij mogen nu dus voor hen schrijven!

5 september 2016 –

Inmiddels weer terug van een heerlijke vakantie. Maar, nu laten we de warme zon, de blauw zee en alle lekkere hapjes en drankjes voor wat ze zijn en gaan we ons weer richten op dat waar Tekst Direct Online zich op hoort te richten: het schrijven van goede SEO-teksten, webteksten, bedrijfsteksten, journalistieke teksten en nog veel meer! Vrijblijvend contact opnemen? Of weet u gewoon al zeker dat u een tekst nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op want dan staan we u graag te woord!

22 augustus 2016 –

Wij ronden vandaag de laatste dingen af. Dat wil zeggen: we schrijven de laatste teksten, maar zijn ook al bezig met het inpakken van onze koffers. Tekst Direct Online gaat op vakantie. Wij zijn weer bereikbaar vanaf 1 september. Tot dan!

25 juli 2016 –

Tekst Direct Online is voornamelijk bezig met het schrijven van SEO-teksten. Wij bedienen op dat gebied zowel grote bedrijven (onder andere ING, T-Mobile, D-reizen, Vliegticketszoeken.nl) als de kleine ondernemer. Wij zijn dan ook trots op het portfolio dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. Maar, ondanks dat bijna al onze tijd in die SEO-teksten zit, wil dat natuurlijk niet zeggen dat we geen tijd meer hebben voor andere leuke klussen. Zo hebben wij de afgelopen week een aantal nieuwsbrieven en brochures geschreven voor onder andere een horecagelegenheid, een restaurant en een zwembad. Ook dat soort bedrijfsteksten vinden wij hartstikke leuk om te schrijven. En vergeet ook vooral het journalistieke werk dat wij doen niet!

6 juni 2016 – 

Wij komen net terug uit Haarlem. Daar hebben we een meeting gehad met een relatief klein mediabedrijf. Zij maken commerciële bedrijfsvideo’s voor het mkb. Hun kracht ligt in het in beeld brengen van hetgeen zij willen vertellen. Of beter gezegd: het in beeld brengen van wat hun klanten willen vertellen. Tekst Direct Online vertelt ook de boodschap die de klant wil uitdragen, maar dan via tekst. Een goed idee om die krachten te bundelen. Een mooie samenwerking!

25 april 2016 –

Het belang van SEO wordt nog wel eens onderschat. En dat is jammer! Want waarom een goede tekst schrijven als deze toch niet wordt gelezen? Uiteindelijk gaat het allemaal om bereik. Als ondernemer, groot of klein, wilt u gezien worden. Uw (potentiële) klanten moeten weten wat u hen te bieden heeft. Juist dankzij SEO-teksten vergroot u uw bereik, wordt uw website beter gevonden via de zoekmachines (denk aan Google) en daardoor worden uw teksten beter gelezen. Interessant? Wij helpen u graag: met vrijblijvend advies, maar natuurlijk nog liever met het schrijven van dit soort teksten.

30 maart 2016 – 

Met Pasen achter de rug, wordt er natuurlijk gewoon weer hard gewerkt. Vandaag hebben we voor één van onze vaste klanten, Windesheim, ruim twintigduizend woorden geredigeerd. Een tijdrovende, maar hartstikke leuke klus!

2 maart 2016 –

Tekst Direct Online is deze week jarig! Hoe vieren we dat? Met taart misschien? Nee! Eigenlijk vieren we onze verjaardag gewoon met het werk dat we zo leuk vinden. Zo zijn we de komende tijd onder andere bezig met een mooie opdracht voor Windesheim. Er moeten drie onderwijsreaders (circa 150 pagina’s – 40000/50000 woorden) worden geredigeerd. 

Wij bedanken natuurlijk ook onze (vaste) klanten die ons vanwege onze verjaardag hebben verrast met leuke geschenken, maar ook dat het werk tot op vandaag dus lekker doorgaat. Dank daarvoor!

2 januari 2016 –

Tekst Direct Online wenst u een goed en succesvol 2016!

De jaarwisseling ligt inmiddels twee dagen achter ons. Hopelijk hebben jullie een knallend feest gehad en kijken jullie terug op een geweldige avond met familie, vrienden en kennissen.

Tekst Direct Online kijkt niet alleen terug op een mooie jaarwisseling, maar ook op een minstens even mooi 2015. Een jaar met interessante klanten, mooie opdrachten en goede contacten. Het zou mooi zijn als dat ook voor jullie geldt!

Nog belangrijker is het om meteen vooruit te kijken. 2016: maak er een goed en succesvol jaar van waar je volgend jaar met veel genoegen op terugkijkt. Zowel zakelijk als privé. De beste wensen namens ons!

23 december 2015 –

Tekst Direct Online schrijft teksten, maar redigeert ook. Laatst hebben we nog, in opdracht van Windesheim en de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding, een negentig pagina’s tellende reader voor aanstormende gymdocenten gelezen en gecorrigeerd. Mooi hoor!

18 november 2015 –

De teksten van Tekst Direct Online worden gebruikt door grote bedrijven, kleine ondernemers én beginnende ZZP’ers. Vandaag hebben we onder andere contact gehad met T-Mobile Nederland, maar ook met een plaatselijke kapper uit Blaricum. Dus, heeft u teksten nodig? Dan bedienen wij u graag, ongeacht hoe groot uw bedrijf of onderneming is!

21 oktober 2015 –

Een goede tekst verdient het om gelezen te worden. Een goede tekst moét gelezen worden. Zeker als u ondernemer bent, daadwerkelijk iets te vertellen heeft en een specifieke doelgroep probeert aan te spreken. Die doelgroep maakt u het liefst zo groot mogelijk.

Tekst Direct Online begrijpt het belang daarvan. Daarom helpen we u graag met het schrijven van SEO-teksten. Bekijk zeker even onze website om te zien wat dat precies inhoudt. En bekijk dan ook gelijk even welke bedrijven wij inmiddels al hebben mogen helpen!

23 september 2015 –

Vandaag pakken we tussendoor even snel een spoedklusje voor ProRun mee. Een bestaande tekst over verschillende voedingssupplementen voor duursporters moet iets toegankelijker geschreven worden. Het resultaat is binnenkort te vinden op de website van ProRun!

18 september 2015 –

Minder actief qua updates, maar zeker niet qua productie. We hebben het enorm druk en dan ligt de prioriteit bij het werk dat op de ‘plank’ ligt. Aankomende week werken wij onder andere – naast het journalistieke werk waar we de komende tijd erg druk mee zijn – aan de webteksten van een kinderdagverblijf en van een dienstverlener. Uiteraard zijn al deze webteksten volledig SEO-proof nadat Tekst Direct Online er klaar mee is. Leuk!

31 juli 2015 –

Als bedrijf wil je soms uitbreiden en dan kan het zomaar zijn dat je externe financiering nodig hebt. In dat geval kan een ondernemingsplan enorm helpen. Precies zo’n ondernemingsplan schreven wij deze week voor een restaurant uit Nijkerk!

23 juli 2015 –

Het is zomervakantie in Nederland en dus heeft ook Tekst Direct Online een tijdje van de rust genoten. Mede daarom is het de afgelopen weken een beetje stil geweest qua updates en op onze social media-kanalen. Overigens heeft dat ook te maken met een aantal grotere en vooral interessante klussen waar we aan hebben mogen werken en dus schieten de updates er dan soms (maar helaas) bij in.

Ook op dit moment lopen er een aantal mooie SEO-projecten waarbij we onze klanten helpen om de vindbaarheid van hun websites te verbeteren. Een goede website kan tenslotte echt niet meer om SEO heen. Zoekmachine optimalisatie zijn daarbij de toverwoorden. Want, hoe goed een tekst ook is: hij moet vooral gevonden en gelezen worden. Dat is dan ook precies waar Tekst Direct Online mee bezig is. Fietsenwinkels, rijscholen, makelaars, restaurants, hotels en reisbureau’s: het is een kleine greep uit ons klantenbestand, maar het geeft een goede indicatie van hoe breed wij kunnen worden ingezet.

Naast deze zogenaamde bedrijfsteksten, zijn we de komende tijd ook weer erg druk op de journalistieke markt. Zo zijn we de komende weken onder andere bezig met redactiewerk voor Almere Dichtbij, een krant in Almere. Journalistiek werk dus: ontzettend leuk om te doen!

6 mei 2015 –

Digitaal waren de door Tekst Direct Online geschreven reisgids en brochure/flyer van OLIMAR al een tijdje beschikbaar, maar nu liggen ze ook op de deurmat! Wij zijn in ieder geval hartstikke blij met het resultaat dat u kunt terugvinden via Facebook!

29 april 2015 – 

Ons portfolio is bijgewerkt en onder andere D-reizen en Bentour Reisen zijn er nu terug te vinden! Hele mooie klanten waar we met groot plezier voor schrijven!

Heeft u zelf teksten nodig of een website die makkelijker en beter wordt gevonden in Google en/of andere zoekmachines? Bekijkt u dan eens de vele mogelijkheden die Tekst Direct Online biedt! Met name SEO-teksten zijn op dit moment erg populair en kunnen u op marketinggebied enorm helpen!

17 april 2015 – 

Een tijdje geen updates, dus tijd voor nieuws van Tekst Direct Online: de laatste weken zijn we bezig geweest met een aantal mooie projecten. Zowel grotere als kleinere schrijfopdrachten passeerden de revue. Zo hebben we bijvoorbeeld weer de teksten voor een reisgids geschreven, maar ook een aantal brochures, flyers en de teksten voor twee websites. Voor nu alvast: goed weekend!

1 april 2015 – 

Tekst Direct Online is benaderd door een bedrijf dat wasstraten in Irak wil bouwen én exploiteren. Wij mogen een aantal brieven voor ze schrijven die vervolgens naar verschillende lokale ondernemers en politici worden gestuurd. Leuk!

20 maart 2015 –

De laatste tijd is Tekst Direct Online met groot plezier bezig met een aantal grotere projecten. Dat betekent natuurlijk niet dat we het ‘kleinere werk’ laten liggen. Sterker nog, vandaag hebben we onze kleinste klus ooit gedaan: een tekst van slechts 49 woorden!

12 maart 2015 – 

Tekst Direct Online gaat nog even lekker door met Floow Travel. Dankzij hen een mooie opdracht mogen doen voor de Zwitserse touroperator ‘BENTOUR REISEN’.

10 maart 2015 – 

Na de vakantiegids voor Floow Travel en OLIMAR mochten we nog even door. Bekijk maar eens de vakantieflyer die we voor hen mochten maken! Die kun je terugvinden via de Facebook-pagina van Tekst Direct Online!

2 maart 2015 – 

Vandaag weer een kleine update aan het portfolio van Tekst Direct Online. Maar ook een aantal mooie cijfers. De afgelopen twee weken hadden we bijvoorbeeld 1500 unieke bezoekers op onze website en één van onze artikelen voor ProRun werd door maar liefst 7000 unieke lezers bekeken. Wauw!

23 februari 2015 – 

Tekst Direct Online is de laatste tijd druk geweest met een vakantiegids die we mochten schrijven voor het Duitse OLIMAR en het Nederlandse Floow Travel. Inmiddels ligt die gids bij de drukker. Voor een kleine impressie kunt u altijd terecht op onze Facebookpagina!

17 februari 2015 – 

Hebben we ook meteen nog even ons portfolio bijgewerkt. Mooie klanten als SolFly, Floow Travel en Olimar: daar kan Tekst Direct Online alleen maar trots op zijn!

17 februari 2015 –

Bij deze weer eens een artikel dat Tekst Direct Online heeft geschreven voor ProRun. Alles over krachtoefeningen voor hardlopers!

28 januari 2015 – 

In samenwerking met het Nederlandse Floow Travel en de Duitse touroperator Olimar zal Tekst Direct Online opnieuw een vakantiegids gaan vertalen. We beschrijven niet alleen tientallen accommodaties in Zuid-Europa, maar verzorgen ook de algemene informatieteksten. Een mooie klus waar we nu al heel veel zin in hebben!

27 januari 2015 – 

In Sydney wordt heel veel gesport en voornamelijk heel veel hardgelopen. Wij waren er een kleine twee weken en hebben daar absoluut van genoten. Maar, we hebben onze bevindingen ook voor ProRun opgeschreven!

15 december 2014 – 

Tekst Direct Online heeft een behoorlijke tijd columns voor ProRun geschreven en dat krijgt nu een vervolg. We schrijven vanaf vandaag namelijk niet alleen columns meer, maar ook nieuwswaardige artikelen. Dat allemaal op een veel frequentere basis. Leuk! Het eerste artikel kunt u meteen even lezen!

9 december 2014 –

Het einde van het jaar nadert, maar ondertussen stroomt het werk keihard binnen. Tekst Direct Online is nog steeds met verschillende vertaalklussen bezig, met diverse SEO-teksten en het verzorgen van productpagina’s. Volgende week woensdag zal tijdens een feestelijke bijeenkomst in Blaricum de nieuwe reisgids van SolFly worden gepresenteerd. Vakantieliefhebbers kunnen vanaf eind december terecht in verschillende reisbureau’s om deze gids (met onze teksten) te bekijken!

14 november 2014 – 

Terwijl de Zuid-Europese vakantiebestemmingen ons de afgelopen weken om de oren vlogen dankzij een interessante klus voor SolFly, zal dat de komende maand nog zeker niet gaan veranderen. In samenwerking met LeisureReps starten wij aanstaande maandag namelijk een nieuwe klus op het gebied van vakantiebestemmingen. Honderden accommodaties zijn op dit moment voorzien van een Duitse omschrijving, maar Tekst Direct Online zal deze teksten gaan omzetten naar het Nederlands. Binnen een paar weken moeten deze bestemmingen worden opgeleverd: een spoedklus dus!

Drukke, maar mooie tijden, want ondertussen lopen onze klussen voor Tweakers en SolFly lekker door. Daarnaast stromen ook de kleinere, maar zeker niet minder leuke klusjes binnen. Zo hebben we de afgelopen weken een paar kleinere ondernemers kunnen helpen met het (her)schrijven van hun website. Natuurlijk komt daar het voor ons bekende SEO ook weer om de hoek kijken. We willen tenslotte niet alleen dat die websites worden voorzien van goede teksten, maar ook makkelijker en dus beter worden gevonden.

Tegelijkertijd zal de website van Tekst Direct Online binnenkort ook een (inhoudelijke) metamorfose ondergaan. De afgelopen maanden zien we namelijk dat onze business zich op een aantal gebieden sterk ontwikkelt (met name SEO, bedrijfsteksten en webteksten), terwijl een aantal andere diensten die wij aanbieden daardoor naar de achtergrond verschuiven. Die ontwikkelingen nemen we serieus en zullen daarom vorm gaan krijgen op onze eigen website. Maar dat later, want nu gaan wij weer naar het zonnige Zuid-Europa. Op papier, althans!

28 oktober 2014 – 

Na de grote klus voor Tweakers, waar we nog steeds mee bezig zijn, heeft Tekst Direct Online opnieuw een mooie opdracht binnen. Voor de nieuwe reisorganisatie SolFly (dat nauw samenwerkt met onder andere D-reizen) gaan wij rond de 100 accommodaties beschrijven. Dit zijn allerlei prachtige vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Deze bestemmingen (en dus ook onze teksten) zijn rond half december terug te vinden via de website van SolFly, maar ook in verschillende reisgidsen van diverse reisbureau’s.

Deze opdracht voeren wij uit in samenwerking met het Nederlandse LeisureReps.

15 oktober 2014 – 

Tekst Direct Online zegt het vaker: de boodschap van een tekst is én blijft afhankelijk van het moment. Daarom is het ook zo belangrijk om een goede tekst pas op het juiste moment te publiceren. Bent u ook benieuwd waarom dat zo belangrijk is? Bekijk de foto op onze Facebook-pagina maar eens. Ironie ten top!

9 oktober 2014 –

We zijn net terug van een meeting bij Tweakers. Tekst Direct Online heeft de eer om de komende weken opnieuw een behoorlijk grote klus voor dit mooie bedrijf op zich te mogen nemen. Wij zullen tussen de 400-500 SEO-teksten voor Tweakers gaan schrijven. Dat betekent – voor de snelle rekenaars onder ons – dat we ongeveer 65.000 woorden mogen tikken. Gaaf! Onze teksten moeten een boost geven aan de vindbaarheid van de website en het aantal unieke bezoekers dat daar dagelijks komt kijken. Wij hebben er alvast heel veel zin in.

Toch blijft het daar niet bij, want op dit moment heeft Tekst Direct Online nog veel meer te doen. Zo schrijven we op dit moment onder andere voor een reisbureau, een schoonheidssalon en een cateraar. Zeer uiteenlopende klussen, maar stuk voor stuk ontzettend leuk om te doen!

18 september 2014 –

Het afgelopen weekend stond voor Tekst Direct Online volledig in het teken van Challenge Almere-Amsterdam. Ofwel: het Europees kampioenschap triatlon. Zaterdag om half zes ‘s ochtends ging de wekker en om 11 uur ‘s avonds konden we weer richting huis. Maar wat een heerlijke dag, wat een leuke verslagen en wat een topprestaties van de atleten. Zondag stonden we er trouwens gewoon weer. Toen was het namelijk de beurt aan Nederlandse topatleten op de korte afstand en écht: wat een spektakel!

In de week voorafgaand aan de triatlon waren we ‘gewoon’ lekker druk met het schrijven van webteksten, SEO-teksten en andere opdrachten van interessante klanten. Daar zaten hele leuke klussen tussen! Zo mochten we aan de slag voor opnieuw een kapper, een webdesigner, een restaurant én een rijschool. Daar hadden we ook deze week onze handen aan vol en dat zal volgende week niet anders zijn.

Extra gaaf nieuws: vanaf 1 oktober starten we aan een (tweede) grote klus voor Tweakers. Er moeten dan tussen de 400-500 SEO-teksten geschreven worden en daar zijn wij voor gevraagd. Dat maakt best een beetje trots. Verwacht binnenkort meer info!

2 september 2014 –

We hadden het al aangekondigd, maar hier is ‘ie dan: onze nieuwste column voor ProRun. Hardlopen in de regen, sporten in de hitte? Of er gewoon lekker veel over zeuren?

1 september 2014 –

Druk, drukker, drukst: misschien is dat nog wel de beste manier om de afgelopen weken te omschrijven. Geen wonder dus dat een nieuwe update er steeds even bij in moest schieten.

Maar waar was Tekst Direct Online dan zo druk mee? Met schrijven natuurlijk! Zo schreven we sinds onze laatste update onder andere voor twee schoonmaakbedrijven, een webdesigner, twee kinderdagverblijven en een kapper. Natuurlijk hebben we ook weer behoorlijk wat sportverslagen gemaakt en ja, onze nieuwste column voor ProRun staat binnenkort online.

Zijn we dan ‘alleen’ maar aan het schrijven? Absoluut niet! Vorige week hebben we bij een klein bedrijf uit Almere een presentatie over ‘SEO‘ gegeven. Uiteraard hielpen we meteen met het doorvoeren van een aantal belangrijke veranderingen aan hun website. De komende tijd staan er meer van dit soort leuke klussen op het programma.

Blijf ons dus vooral in de gaten houden!

10 augustus 2014 – 

Terwijl de regen vandaag maar blijft vallen, hebben wij onze administratie weer volledig bijgewerkt. Misschien niet het leukste werk, maar ook dat moet gebeuren! Daarentegen hebben we een heerlijke en productieve week achter de rug, inclusief een heleboel leuke schrijfklussen. Ze waren trouwens niet alleen leuk, maar ook nog eens zeer divers. Zo schreven we onder andere voor een taxibedrijf, een loodgieter en een online webshop. Gelukkig komen er de komende dagen minstens zoveel leuke klussen aan, dus wij hebben er alvast weer heel veel zin in!

2 augustus 2014 – 

De afgelopen week zijn we ontzettend druk geweest met onder andere een klus voor Leisure Reps. In samenwerking met een Deense reisorganisatie moest er een behoorlijk aantal ‘productteksten’ geschreven worden voor een hele waslijst aan Franse hotels en appartementen die zij binnenkort gaan aanbieden aan de Nederlandse consument. Een leuke klus om te doen en een mooie manier om de vakantie definitief af te sluiten. Voor volgende week staan er alweer een aantal mooie klussen op het programma, dus Tekst Direct Online gaat er weer vol tegenaan!

25 juli 2014 –

Na een heerlijke vakantie gaan we vandaag weer aan de slag. Goede, professionele teksten nodig of ‘gewoon’ hogerop komen in Google? Tekst Direct Online helpt graag!

22 juni 2014 – 

Onze nieuwe column voor ProRun staat online. Veel leesplezier!

19 juni 2014 –

Vandaag en morgen maken we nog een aantal klussen af en ondertussen zijn we zeer druk bezig met de voorbereiding van onze vakantie. Het is inmiddels gelukt om ons werk ook in de vakantieperiode (grotendeels) door te laten lopen, dus dat is erg prettig. We zijn ontzettend blij met de mensen die ons daarbij helpen en willen ze daar graag voor bedanken!

De afgelopen week is een behoorlijk hectische geweest. Los van het feit dat we allerlei organisatorische zaken moesten regelen, werd er natuurlijk ook veel geschreven. Sterker nog: deze week was misschien wel de beste week ooit voor Tekst Direct Online. En daar zijn we best een beetje trots op!

12 juni 2014 –

Het was even schakelen toen wij afgelopen week werden gebeld. Of we nog even snel een aantal websites konden herschrijven. Natuurlijk hebben we dat gedaan! Eén van onze klanten was een schoonmaakbedrijf uit Soest. Dit bedrijf wilde niet alleen betere teksten voor op de website, maar ook makkelijker en sneller gevonden worden via de grotere zoekmachines. Tijd voor ‘SEO‘ dus!

Vandaag hebben we een informeel gesprek met een potentiële klant. En waar kan dat beter dan op een heerlijk zonnig terras? Verwacht later op de dag ook meer informatie over hoe wij met ons werk door willen gaan op het moment dat wij vanaf 24 juni op vakantie zijn. Daar kunnen we u zeker bij gebruiken en natuurlijk staat daar een mooie vergoeding tegenover! Alle informatie kunt u vinden via Facebook en Twitter.

4 juni 2014 –

Deze week zijn onze laatste flyers van de eerste lichting verspreid. Zat behoorlijk wat werk in, maar natuurlijk wel een leuke manier om Tekst Direct Online extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast zijn we druk geweest met een aantal sportverslagen, het schrijven van een website, twee nieuwsbrieven en een reclamefolder. Met het oog op onze vakantie – we zijn vanaf 24 juni vier weken onbereikbaar – zijn we ook druk met alles zó regelen dat ons werk gewoon kan blijven doorgaan. Daar kunnen we u goed voor gebruiken. Verwacht daarover binnenkort meer informatie!

27 mei 2014 –

Terwijl half Nederland afgelopen zaterdagavond naar de Champions League finale aan het kijken was – wij wilden dat overigens ook graag doen – werden wij gebeld door een nieuwe klant. Of er zo snel mogelijk een brief opgesteld kon worden die minstens zo snel weer moest worden doorgestuurd naar een aantal internationale bouwbedrijven. Hoe gaaf is dat! Natuurlijk hebben wij deze klus direct opgepakt: televisie uit en schrijven maar. Een paar uur later was de brief klaar, de klant tevreden en dus werden de bouwbedrijven al de volgende morgen aangeschreven. Zo ziet u maar: Tekst Direct Online werkt niet alleen doordeweeks. We gaan net zo graag door in het weekend. Heeft u ons dus nodig op zaterdag of zondag? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Daar zeggen we zelfs een Champions League finale voor af!

22 mei 2014 –

De afgelopen week zijn we erg druk geweest met het herschrijven van een aantal websites. De ene klus natuurlijk groter dan de andere, maar allemaal even leuk om te doen. Grappig genoeg hebben we voor drie verschillende restaurants mogen schrijven, dus inmiddels weten wij precies waar we moeten zijn wanneer we lekker willen uiteten. En met het weer van de afgelopen dagen, is dat absoluut geen straf!

15 mei 2014 –

Na onze column is het nu alweer tijd voor onze meest recente nieuwsbrief. We bieden onze klanten een mooie korting aan en daar hoeven ze eigenlijk bijna niks voor te doen. Het is daarom zeker de moeite waard om de nieuwsbrief – hieronder – even door te lezen. Natuurlijk kunnen nieuwe klanten ook profiteren van onze voordelige kortingsactie. Zij kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen!

Nieuwsbrief mei 2014

15 mei 2014 –

Onze nieuwste column voor ProRun staat weer online. Dit keer over valsspelers.

12 mei 2014 –

Het is de afgelopen twee weken ontzettend druk geweest voor Tekst Direct Online. Wegens een aantal grote, leuke en interessante klussen zijn onze updates er even bij ingeschoten. Ons excuus daarvoor. Maar het is natuurlijk wel een goed teken! Deze week zijn wij onder andere bezig met het schrijven van een nieuwe column voor ProRun, het verbeteren van de website van een gastouderbureau én het schrijven van een nieuwsbrief voor een kapsalon. Daarnaast worden er ook weer een aantal sportverslagen geschreven. Het belooft dus weer een leuke week te worden.

Natuurlijk kunt u ons altijd benaderen wanneer u van onze diensten gebruik wenst te maken. Er is altijd ruimte om dit op korte termijn in te plannen!

28 april 2014 –

Met gepaste trots presenteren wij vandaag onze nieuwe klant. Eens in de ongeveer drie/vier weken zullen wij een column schrijven voor ProRun. Hartstikke leuk om te doen. De eerste kunt u alvast hier teruglezen!

25 april 2014 –

Het is flink aan het donderen buiten. Minstens zo ‘overdonderend’ zijn de teksten van Tekst Direct Online. Wij weten uw klanten altijd aan te spreken met de juiste ‘tone of voice’. Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u daarom altijd contact met ons opnemen!

19 april 2014 –

Wanneer u een website heeft gebouwd met WordPress (of dat heeft laten doen), zijn er verschillende ‘plugins’ die u helpen bij het beter vindbaar maken van uw website. Maar hoe werkt dit precies en welke programma’s kunt u daar het beste voor gebruiken? Tekst Direct Online kan u daar uitstekend bij helpen. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen, want dan zullen we u daar vrijblijvend over adviseren. De afgelopen week hebben we dit voor drie verschillende klanten gedaan. Aankomende week hebben we overleg met een grote sportwebsite. Er wordt dan gekeken of wij (op frequente basis) columns mogen aanleveren. Maar voor nu alvast: fijn Pasen!

12 april 2014 –

Dit weekend staat volledig in het teken van een aantal mooie sportwedstrijden en de verslagen die wij daarover schrijven. Zo wordt er onder andere gevoetbald, maar schrijven we ook over een triatlonwedstrijd in Portugal én het EK duatlon in Horst aan de Maas. Dat is weer eens wat anders dan de gebruikelijke webteksten, SEO-teksten en bedrijfsteksten. Een mooie afwisseling. Prettig weekend namens Tekst Direct Online!

8 april 2014 – 

Het was een drukke (en dus goede) week voor Tekst Direct Online. We hebben geschreven voor maar liefst drie nieuwe bedrijven! Twee van deze klanten wilden andere teksten voor hun net vernieuwde website, de derde klant benaderde ons voor het schrijven van een nieuwsbrief. Voor de eerste twee klanten is het werk overigens nog niet af en schrijven we deze week lekker verder!

31 maart 2014 –

Tekst Direct Online merkt dat steeds meer klanten vragen naar het belang van goede SEO-teksten. We hebben daar een eenduidig antwoord op: dat belang is groot. Heel groot zelfs. Natuurlijk is het prettig wanneer uw website is voorzien van duidelijke en heldere teksten, maar wanneer deze niet makkelijk worden gevonden, heeft u daar weinig aan. Dankzij de SEO-teksten van Tekst Direct Online zult u zien dat uw website omhoog schiet in de rankings van verschillende zoekmachines. En dus makkelijk wordt gevonden!

Eén van de belangrijke voorwaarden voor een goede SEO-tekst is dat deze uitnodigt om ‘door te klikken’ naar andere pagina’s op uw website. U wilt tenslotte niet dat potentiële klanten maar heel even op uw website blijven. Hoe meer zij doorklikken, hoe positiever het effect op de ‘bounce rate’ van uw website. Een ingewikkelde term, maar een goede bounce rate betekent niks meer (maar zeker ook niks minder) dan een betere vindbaarheid van uw website via grote zoekmachines. Denk bijvoorbeeld aan Google. Tekst Direct Online kan dit voor u realiseren!

25 maart 2014 –

Terwijl we vandaag een aantal nieuwe klanten aan ons portfolio hebben toegevoegd, bleef het daar niet bij. De nieuwe flyers van Tekst Direct Online (tweeduizend stuks) zijn binnen en dus kunnen we binnenkort de straat op om ze zo snel mogelijk te verspreiden. Daarbij richten we ons dit keer volledig op de zakelijke markt. Tekst Direct Online kan tenslotte veel voor bedrijven betekenen. Zo schrijven we onder andere webteksten, bedrijfsteksten, SEO-teksten en journalistieke teksten. Daarmee zetten we uw bedrijf opnieuw op de kaart. Natuurlijk volgen er binnenkort ook andere flyers, speciaal bedoeld voor de particuliere markt.

20 maart 2014 –

Na een aantal interessante besprekingen heeft Tekst Direct Online vandaag een contract ondertekend met twee schoonmaakbedrijven uit Amsterdam. De eerste zakelijke teksten zijn niet alleen direct geschreven, maar ook al opgeleverd. In de loop van de volgende weken zullen er meer bedrijfs– en webteksten volgen. Daarnaast is er goed nieuws: de nieuwe flyers en visitekaartjes zijn eerder dan verwacht klaar en kunnen halverwege volgende week al worden opgehaald.

16 maart 2014 –

Vandaag hebben we het ontwerp voor onze flyers en visitekaartjes naar de drukker gestuurd. Eind deze maand kunnen we de afdrukken ophalen. Tegen die tijd ontvangen we 2000 flyers en 500 visitekaartjes. Natuurlijk zullen we deze zo snel mogelijk in Almere en omstreken verspreiden. Tekst Direct Online richt zich overigens niet alleen op de Randstad. In de toekomst zullen er ook flyers in andere gebieden worden verspreid. Ons bedrijf schrijft teksten voor iedereen die daar behoefte aan heeft. We doen dat snel, voordelig én op maat.

13 maart 2014 –

Tekst Direct Online vindt het belangrijk om een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Daarom hebben we mooie flyers laten ontwikkelen. Datzelfde geldt overigens voor onze visitekaartjes: het resultaat mag er absoluut zijn.

10 maart 2014 –

We werken op dit moment onder andere aan een interessante klus voor ING. Videobedrijf VDO maakt een video voor de bank en laat verschillende medewerkers aan het woord die vertellen over de interne controles van ING. Deze teksten worden geschreven door Tekst Direct Online. Daarnaast is er onder andere overleg met een aantal grote kinderdagverblijven uit Almere. Zij zijn op zoek naar een tekst die hen helpt zichzelf te onderscheiden van de concurrentie.

6 maart 2014 –

Tekst Direct Online is live: vandaag is onze totaal vernieuwde website online gegaan. Onze diensten zijn overigens hetzelfde als daarvoor en dat betekent dat we ons nog steeds op zowel de zakelijke klant als particulieren richten. We schrijven onder andere bedrijfsteksten, webteksten, SEO-teksten en journalistieke teksten. Daarnaast helpt Tekst Direct Online graag bij het controleren/redigeren van bestaande teksten. Voor particulieren bieden we onder andere bijlessen aan, helpen we bij het schrijven van sollicitatiebrieven en cv’s én besteden we veel aandacht aan het professioneel nalezen van (eind)scripties en andere werkstukken. Natuurlijk staat Tekst Direct Online altijd open voor andere ideeën!