Pakkende webtekst

Een effectieve webtekst is belangrijk. Een tekst die uw klanten aanspreekt, die hen enthousiast maakt, helpt bij het behalen van uw gestelde doelen. Of zelfs bij het overtreffen ervan. Tekst speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van uw website, maar doet meer dan dat. Want wat als een potentiële klant zich uiteindelijk op uw website bevindt? Dan bepaalt diegene binnen luttele seconden of hij/zij blijft of niet. Dus, een helder verhaal dat de lezer bij de lurven pakt, is cruciaal voor online succes. Afhaken is geen optie. Bezoekers moeten klanten worden.

Het schrijven van een goede tekst behelst tegenwoordig meer dan het hebben van een vlotte pen. Het draait minstens zoveel om het vinden van de juiste balans tussen vindbaarheid in zoekmachines en leesbaarheid. Bij Tekst Direct Online hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Wij combineren het beste van beide werelden.

Wij staan dan ook voor klantgerichte teksten met een doel- en resultaatgericht effect. Tekst Direct Online kruipt in de huid van uw doelgroep. Wij analyseren wat zij willen ervaren bij het lezen van uw teksten. En vervolgens schrijven we teksten die worden opgemerkt én aankomen bij de lezer. Een tekst die gericht is op resultaat en conversie. Afgestemd op uw doelgroep, actief verwoord en to the point. Geschreven in de huisstijl van uw bedrijf, prettig leesbaar en uiteraard in perfect Nederlands.