Webteksten

Een tekst kan altijd beter. Dat weet u. Maar toch lukt het u maar niet om uw webteksten aan te passen. Als drukke ondernemer heeft u geen tijd, geen zin of misschien geen inspiratie. Waarom besteedt u dat werk dan niet gewoon uit?

Tekst Direct Online is een tekstbureau met oog voor detail. Met oog voor uw doelgroep. Oog voor uw (potentiële) klanten en wat zij van uw website verwachten. Wij vertellen uw verhaal. Helder, informatief en in uw huisstijl. We informeren uw klant, enthousiasmeren waar nodig en zorgen ervoor dat uw bezoekers terug blijven komen. We laten hen zien waarom ze nu juist zaken met u moeten doen. We schrijven klantgerichte teksten die de kern raken. De essentie van uw bedrijf naar boven halen. Natuurlijk houden we daarbij altijd het gewenste (conversie)doel voor ogen en besteden we meer dan voldoende aandacht aan zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Voor ons is iedere klant belangrijk. Runt u een groot bedrijf met meerdere filialen of bent u een kleine, net startende ondernemer? Wij schrijven graag voor u. Met aandacht en interesse. En altijd met inachtneming van de wensen die u heeft.